Hans Nadorp, MRICS RT RM, MfN- Ún ADR-Registermediator

is een inspirerende en ervaren gesprekspartner die in veertig jaar als zelfstandig ondernemen een brede ervaring heeft opgebouwd. Uw kunt met hem sparren op het gebied van:

* Conflictoplossing
Hij is MfN-registermediator, gespecialiseerd in business-, vastgoed- en arbeidsmediation. Rechtbank mediator, ADR-geregistreerd internationaal full certified register Mediator, Master onderhandelaar, Conflictcoach Ún Arbiter, alsmede ICR-geregistreerd international full certified register Conflictcoach.
Hij is lid van de Mediation Federatie Nederland (NfM), de Nederlandse Mediators vereniging (NMv), de Vereniging van Arbeidsmediators Nederland (VAN) en is aangesloten bij de Raad voor de Rechtsbijstand (RVR).

* Vastgoed
Hij heeft 40 jaar ervaring op de Nederlandse vastgoedmarkt, is MRICS en opgenomen in het register VastgoedCert als bedrijfsmatige Register-makelaar o.g. (RM), in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs als bedrijfsmatig Register-taxateur o.g. (RT) en in het RVO-register als erkend deskundige Energie Label Woningbouw.
Hij is lid van het Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS), de Nederlandse Vereniging van makelaars & taxateurs in onroerende goederen (NVM), de Internationale Vastgoed Federatie (FIABCI) en van het Taxatie Management Instituut (TMI).

* Advies en bestuur
Hij heeft gedegen kennis van en ervaring met zowel ICT-projecten als andere organisatievraagstukken. Als bestuurder heeft hij tientallen jaren ervaring op zowel bedrijfsmatig als non-profit gebied.


Curriculum
Lidmaatschappen
Blogs
Disclaimer
Contact